Golden Fish Tank gokkast

De Golden Fish Tank gokkast is bijzonder populair en dat heeft zo zijn redenen. Allereerst beschikt het spel van ontwikkelaar Yggdrasil over een hoge variatie, wat veel spelers aanspreekt. Maar ook het prijzengeld dat voor het oprapen ligt is zeker de moeite waard. Hoewel je voor de hoofdprijs wel veel geluk zal moeten hebben, kan je ook tijdens de gratis spins nog een flinke slag slaan.

Het Golden Fish Tank slot kwam in 2016 op de markt. Dit was overigens ook een topjaar voor de ontwikkelaar, waarin het echt wist door te breken. Want ook andere toppers als de Seasons, Nirvana en de Vikings Go Wild werden in datzelfde jaar uitgebracht.

Uitbetalingspercentage

Normaliter staat het uitbetalingspercentage op de Golden Fish Tank gokkast op 95,6%. Echter is er een manier om dit percentage een opkikker te geven, simpelweg door de zogeheten Golden Bet functie te activeren. De inzet zal hoger worden, maar het uitbetalingspercentage stijgt naar 96,4%. Daarnaast stijgt het prijzengeld en neemt de kans op een prijs toe.

Uitleg over de Golden Fish Tank gokkast

Deze gokkast beschikt over een vrolijk design, zo komen er prachtige vissen voorbij in allerlei kleuren. De geanimeerde symbolen zijn perfect uitgewerkt en zeer uniek. Er zal gespeeld worden op een vijftal rollen en met een vast aantal van twintig winlijnen. De minimale inzet bedraagt 25 eurocent, maar jij kan ook besluiten om met 125 euro per spin te gaan spelen.

Gratis spins

Het is mogelijk om zomaar terecht te komen in de gratis spins bonus en dan kunnen er mooie extra geldprijzen gewonnen worden. Zodra jij minimaal drie keer het scatter symbool op de rollen krijgt zal jij in deze bonus terecht komen. Er kunnen minimaal zes en maximaal tien gratis spins gewonnen worden per keer. Daarnaast mag jij voorafgaand aan deze draaien ook enkele picks maken, hierachter zitten features verstopt die tijdens de spins geactiveerd zullen worden.