Vikings Go Berzerk gokkast

De speelautomaat Vikings Go Berzerk mag gezien worden als het paradepaardje van de ontwikkelaar Yggdrasil Gaming. Deze gokkast was de opvolger van de al immens populaire Vikings Go Wild speelkast. Opnieuw nemen de Vikingen jouw beeldscherm over en spelen zij de hoofdrol op het slot. Stap zelf in de wereld vol met kwaadaardige monsters, heldhaftige Vikingen, de kans op gratis spins en mooie geldprijzen. Er staan namelijk veel positieve verrassingen klaar voor de casinospelers op de Vikings Go Berzerk.

Speluitleg van de Vikings Go Berzerk gokkast

De Vikings Go Berzerk gokkast bestaat uit een vijftal rollen en er zal gespeeld worden met een maximaal aantal van 25 winlijnen. Het is een opzet die wij vaker hebben teruggezien op de spellen van deze gamemaker. Vikings Go Berzerk kan gespeeld worden op de computer, smartphone en zelfs op een tablet. De minimale inzet bedraagt 25 eurocent, maar de high-rollers er ook voor kiezen om met tot wel 125 euro per spin te gaan spelen.

Op het spel zijn vier symbolen te vinden van Vikingen en ook nog vier soorten munten. Daarnaast is er een nog een zogenaamd ‘Treasure Chest’ symbool en deze kan zomaar op rol vier tot wel veertig keer de inzet opleveren, maar ook een groot aantal gratis spins. Komt hetzelfde symbool op de vijfde en laatste rol te staan, dan kan je zelfs vierhonderd keer jouw inzet terugkrijgen.

Uitbetalingspercentage

Het Vikings Go Berzerk slot kent een uitbetalingspercentage van 96,1%. Dit is niet zo erg hoog, maar biedt wel meer dan voldoende winstkansen. Wel kent deze gokkast een hoge variatie, oftewel een winst zal dan ook wel een flinke zijn. Wij raden alle spelers wel aan om met voldoende credits te gaan spelen, want anders zal je wel heel veel geluk nodig hebben om er grote prijs te kunnen pakken.