Super Heroes gokkast

Een van de meest vermakelijke gokkasten van ontwikkelaar Yggdrasil Gaming is natuurlijk de Super Heroes. Dit spel staat volledig in het teken van de superhelden. Verwacht geen wereldberoemde figuren op de rollen, want alle superhelden komen uit de hoge hoed van deze gamemaker. Toch is het een prachtig spel geworden vol met verrassingen, zoals gratis spins en altijd leuke bonussen. Daarnaast kan een speler tijdens de bonusrondes flinke geldbedragen winnen.

Uitleg over de Super Heroes gokkast

Alle superhelden zijn grafisch goed uitgewerkt, waardoor jij een scherm vol met prachtige kleuren en hoogwaardige animaties kan verwachten. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een vast aantal van twintig winlijnen. De minimale inzet bedraagt twintig eurocent, maar er kan ook tot maximaal honderd euro worden ingezet per spin. HoewFel de combinaties niet al te veel uitbetalen, kan je wel goed cashen tijdens de bonusronde of met behulp van de mini-features.

Mini-Features

Een groot voordeel van meespelen op de Super Heroes gokkast is dat er veel verrassingen voor je klaarstaan. Er komen namelijk op willekeurige momenten mini-features tevoorschijn, die zomaar voor een hoge geldprijs kunnen zorgen. Er moet gedacht worden aan geldprijzen, wild symbolen, stacked wild symbolen en vermenigvuldigers.

Gratis spins

Als jij minimaal driemaal het ‘free spins’ symbool op de rollen ziet verschijnen, dan kan je klein vreugde dansje gaan doen. Jij ontvangt minimaal vier tot maximaal zeven gratis spins. Hoewel deze op het eerste gezicht niet zo bijzonder lijken, zal je wel gegarandeerd een prijs winnen. Het de meest waardevolle symbolen zullen zeker op de speelrollen komen te staan. Mocht je wel interesse hebben in het spel, dan kan je altijd eerst even gratis oefenen bij één van de online casino’s.